Friday, March 27, 2009

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu
Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa
Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Adoii sakit nye pinggang aku nie dari tadi kol 8 malam dok mengadap buku. kebetulan lak ade dua assignment hari nie. slamat la accounting dah siap tinggal vector calculus je. Vector calculus memang subjek killer aku tok sem nie. lelagi dapat lecterer tegas mcm 'beliau'. amat la membimbangkan aku. entah nape tetibe fikiran aku melayang. aku memandang langit di luar jendela. melayang memikirkan sesuai. tapi entah ape aku pon tak tau. tetibe perut aku keroncong pula. baru aku teringat yang aku tak makan malam lagi. tapi nasi lemak belikan tadi ade atas meja tue. jap lagi la kot aku makan.mungkin dah sejuk tapi takpe. sebab keja kena bereskan dulu. . aku tengok rumate aku,acap tengah kusyuk dengan laptop nye. takpe la. biarkan dier tanpa ade gangguan dari aku. selamat dier mlm nie kerana kebiasaaan memang aku ske kaco n usik2 dier. aku sambong keja aku. adoi soklan surface integral nie payah la plak. better aku check nota jap.Sedang asyik aku memahami rumus matematik itu, tetibe henpon aku bunyi. bunyi alarm lak tue. pelik aku bler mase la plakk aku kunci jap nie..aku pon pegi tgk kat henpon
"DeaR BurDay is Today"

aku tergamam then terkeluar satu perkataan. YA ALLAH aku lupew burday DeaR...aku check kredit.. adusss tinggal rm0.90 jer nie. tetibe aku rase kelamb kabut. tak dapat aku nak call dier malam nie. malam yang mungkin pada seseorang penting dalam hidup dier. tok mendapat ucapan dari insan yang paling rapat. aku frust sangat sebab terlalu sibuk dengan keja td. sampai benda penting mcm nie pon aku lupe. Tros aku antor sms ucapan SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG...

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu
Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Slamat dier memahami keadaan aku skrang nie. walaupun dalam sms dier ade sedikit ayat sedey. tapi aku harap dia memahami. di kesempatan ini. mel doakan moga dia panjang umo, murah rezeki dan sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera seada. Sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Moga pertemuan dan ukhwah yang terjalin antara mel dan dia berpanjangan. Amin...
Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

Aku harap yang aku dapat menghadiahkan dier sebiji kek tapi apakan daya, silap perangcangan dan aku kehabisan income tok mebeli sebiji kek. ini kan pulak sebuahh hadiah tok kenangan. aku silap perangan, tapi tak mengapa la kerana masa masih panjang dan aku mesti mempunyai peluang. aku sebenarnye berharap sangat dapat mainkan gitar dan menyanyikan lagu nie tok dier. tapi aku berada di shah alam dan dier berada di selayang. sudah la kerja berlambak. tidak terurus aku. maapkan mel, sayang kerana melupakan hati sayang selama kita berkenalan ini. Masa dan waktu terhad kerna itu ia memisahkan kita. terbang la sayang dan gapai la cita-cita dahulu kerna kita akan akan senang di kemudian hari kelak. hope one day kita bole hang out bersama dan secebis kek seperti di atas dapat mel kasi tok orang yang mel sayang..Slamat hari lahir sayang..
Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu
Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

(imran ajmain - selamat ulang tahun sayang)
p/s : mase aku taip blog nie sambil memasang lagu nie..terasa feeling tue menyerap smpai dalam jiwa aku nie...hahaha

3 comments:

b-boy said...

gless jiwanggg!!! wakakaka

caNNyGurl said...

beb

aku jual tudung...

beli beli belii

murah saja

and tlg promote..heee

Fazly said...

muahaha...
memang pon..
karatz..