Thursday, October 9, 2008

Hari yaNg MendeBarkan...

boSan nyer minggu nie...baru lepas raye seminggu...msok je kelas...masya Allah punya la banyak keja nie...tuw x siap...ini x siap....adoiiii nak matie rase nye tgk keja berlambak2 nie tertanggoh....

memcam laa ade dlm pale otak aku nie...nak keja kat gsc lagi kena fikir....better aku berenti n tumpukan pada study jer tok next sem dan x perlu laaa nak jadi mcm nie..terkejar2...nanti pape pon x dpt....serius aku ckp...bukan senang idop sebagai student n kita keja partime. lebey payah dari apa yang aku jangka kan...

thanks Allah...hari nie kau kasi aku ujian yang besar...terjawap sudah segala nye... ye la kan...orang yang aku selalu rindu hanya la sandiriwara dalam hidop ini aje.. pesal la aku jarang bertuah dalam percintaan....takpe laa cinta maybe kena letak nombor 300000 dalam idop nie.... aku yakin dier sayangkan aku.....tidak rupenyer....balasan tuhan kat aku... selamer nie permainkan perasaan orang len dan tak pernah serius dalam cinta... akhir nya...aku sudah terkena....mmg dunie nie adiL n sAksama kan.....karma alam memang ade....buat baik di balas baik...buat jaat di balas jaat...hahahah nak aku nangis... macam tak patot.....nak ketawa......xde senyuman yang indahhh.....relaxs....jodoh bukan sekarang....klo dier milik ku, selamanya dier milik ku...mulai hari nie...aku akan sayang pada mereka yang betul-betul rase aku nie perlu dalam hidup dier je...

1 comment:

caNNyGurl said...

weh

sedey gilerr



saba k